Υπηρεσίες

Καλώς ήρθατε στο Σαλόνι Αισθητικής μας, όπου η ομορφιά συναντά τη χαλάρωση! Αφεθείτε σε έναν κόσμο αναζωογόνησης με τις εξειδικευμένες μας θεραπείες προσώπου και σώματος, που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη φυσική σας λάμψη και να σας κάνουν να αισθάνεστε περιποιημένοι. Οι ειδικοί αισθητικοί μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Εκτός από τις αναζωογονητικές μας θεραπείες, προσφέρουμε μια απρόσκοπτη υπηρεσία αποτρίχωσης για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε μεταξένιο και απαλό δέρμα. Πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και νιώστε την  ανανεωμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Στο Σαλόνι Αισθητικής μας, πιστεύουμε στην ενίσχυση της ομορφιάς σας σε μια ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία όπου η αυτοφροντίδα και η αισθητική εναρμονίζονται.

Θεραπείες Προσώπου

Στην Elit Aesthetics, προσφέρουμε μια εκτενή ποικιλία θεραπειών για αντιγήρανση, ανανέωση και επανόρθωση του δέρματος, προσφέροντάς σας την δυνατότητα να επιλέξετε την καλύτερη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!

Θεραπείες Σώματος

Χάρη στις προηγμένες θεραπείες που προσφέρουμε για αναζωογόνηση και διαμόρφωση του σώματος, επιτυγχάνουμε βελτίωση στην όψη και στην αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Αποτρίχωση

Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω Laser αποτελεί την πιο αποτελεσματική και ασφαλή διαδικασία για οποιοδήποτε μέρος του προσώπου ή του σώματος. Κατάλληλη για όλους, άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος ή τριχοφυΐας.

Η τεχνογνωσία μας

Στο κέντρο αισθητικής μας, όπου η τεχνογνωσία συναντά την ομορφιά για μια εμπειρία αισθητικής που ξεπερνά τις προσδοκίες. Στον πυρήνα της λειτουργίας μας βρίσκεται η υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, εξασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών αισθητικής στο ύψιστο επίπεδο.

Για το Πρόσωπο

RF- radio frequency – Υπερήχους -Δερμοαποξεση – Dermapen

Για το Σώμα

Ραδιοσυχνότητες – Cavitation -Ηλεκτροθεραπεία

Laser Αποτρίχωσης

Alexandrite – Diode – ND Yag 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και ειδικές προσφορές.

Διεύθυνση

Μιχαλακοπούλου 141, Αθήνα 115 27

×