Συχνές Ερωτήσεις

Περιποίηση Προσώπου

Λεύκανση

Η θεραπεία λεύκανσης προσώπου είναι μια διαδικασία που στοχεύει στη μείωση υπερβολικής παραγωγής μελανίνης, βοηθώντας στη μείωση των κηλίδων και την ανανέωση του δέρματος.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν περιλαμβάνουν τον τύπο του δέρματος, τον τύπο της υπερπαραγωγής μελανίνης, και τη συνεχή προστασία από τον ήλιο.

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου αφαιρεί το υπερβολικό λάδι, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, βοηθώντας στην πρόληψη ακμής και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος.

Όλοι οι τύποι δέρματος επωφελούνται από τον καθαρισμό, αλλά οι άνθρωποι με λιπαρό ή ακνεϊκό δέρμα μπορεί να έχουν ακόμα μεγαλύτερο όφελος.

Peeling

Η θεραπεία peeling εμπλέκει τη χρήση ουσιών για να αφαιρέσει το επάνω στρώμα του δέρματος, προκειμένου να αποκαλυφθεί νεότερο και λαμπερό δέρμα.

Η συχνότητα των θεραπειών peeling εξαρτάται από τον τύπο του προβλήματος του δέρματος και την επιθυμία για συντήρηση. Συνήθως, πραγματοποιούνται κάθε 4-6 εβδομάδες.

Αντιγήρανση

Οι θεραπείες αντιγήρανσης συνήθως στοχεύουν στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθώντας να μειωθούν

Περιποίηση Σώματος

Αδυνάτισμα

Η θεραπεία αδυνατίσματος εστιάζει στη μείωση του σωματικού βάρους και του ποσοστού σωματικού λίπους μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως δίαιτα, άσκηση, ή χρήση τεχνολογικών εφαρμογών.

Συνηθισμένες μέθοδοι περιλαμβάνουν την άσκηση, τις δίαιτες, τη λιποαναρρόφηση, και τη χρήση τεχνολογικών συσκευών, όπως το λέιζερ για τη λιποδιάλυση.

Cavitation-RF

Η θεραπεία Cavitation-RF είναι μια συνδυαστική μέθοδος που χρησιμοποιεί καβιτασμό για τη λιποδιάλυση και το ραδιοσυχνοτικό κύμα για τη σύσφιξη του δέρματος.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν τη μείωση του λίπους, τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και την αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας

Οι θεραπείες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας συνήθως χρησιμοποιούν μασάζ, ραδιοσυχνότητες, ή laser για να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία χρησιμοποιεί ηλεκτρικούς παλμούς για τη σύσφιξη του δέρματος, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και την ενίσχυση της μυϊκής τόνωσης.

Ναι, η ηλεκτροθεραπεία είναι συνήθως ασφαλής όταν εκτελείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες και ακολουθούνται οι κατάλληλες οδηγίες.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία ενεργοποιείται με τη χρήση ειδικών ουσιών που εισέρχονται στο δέρμα μέσω μικρών βελόνων, προκειμένου να βελτιώσει την εμφάνιση και την υφή του δέρματος.

Η διάρκεια της επίδρασης εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται, αλλά συνήθως οι αποτελέσματα διαρκούν αρκετούς μήνες.

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση με Laser (Alexandrite, Diode, ND Yag)

Οι λέιζερ Alexandrite, Diode και ND Yag είναι διάφοροι τύποι λέιζερ που χρησιμοποιούνται για την αποτρίχωση. Κάθε τύπος έχει διαφορετικές χαρακτηριστικές και είναι αποτελεσματικός σε διάφορους τύπους δέρματος και τρίχας.

Ναι, η αποτρίχωση με λέιζερ θεωρείται ασφαλής όταν πραγματοποιείται από εκπαιδευμένο επαγγελματία. Είναι σημαντικό να ακολουθούνται οι οδηγίες και να λαμβάνονται προφυλάξεις για τον τύπο δέρματος και άλλους παράγοντες.

Ενζυμική Αποτρίχωση

Η ενζυμική αποτρίχωση χρησιμοποιεί ειδικά ενζύματα για να καταστρέψει τη ρίζα της τρίχας. Συνήθως εφαρμόζονται κρέμες ή γέλες που περιέχουν αυτά τα ενζύματα.

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την άνεση και την ευκολία χρήσης στο σπίτι, αλλά οι αποτελεσματικότητα και η διάρκεια μπορεί να ποικίλουν.

Ριζική Αποτρίχωση

Η ριζική αποτρίχωση αφορά μεθόδους που επηρεάζουν την ανάπτυξη της τρίχας από τη ρίζα, όπως η ηλεκτρολύση ή η χρήση ειδικών κρέμων που καταστρέφουν τη ρίζα.

Ναι, η ριζική αποτρίχωση μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα αποτελεσματική, αλλά μπορεί να απαιτεί περισσότερες συνεδρίες σε σύγκριση με άλλες μεθόδους.

Αποτρίχωση με Κερί

Η διάρκεια της αποτρίχωσης με κερί εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και το ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας, αλλά συνήθως διαρκεί 3-6 εβδομάδες.

Πιθανοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν τον ερεθισμό του δέρματος ή την εμφάνιση ακμής μετά την αποτρίχωση, αλλά αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να μειωθούν με κατάλληλη προετοιμασία και μετά-φροντίδα.

×